8 op 10 beveelt Regis Consult aan als specialist in technische jobs - Regis Consult

8 op 10 beveelt Regis Consult aan als specialist in technische jobs

80 procent van sollicitanten naar een technische job in de industriële, productie of bouwsector zegt Regis Consult aan te bevelen voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Dat blijkt uit de cijfers van een enquête bij 160 specialisten in de ingenieurssector.

Regis Consult bevroeg haar sollicitanten naar de tevredenheid van het sollicitatieproces. Daaruit blijkt dat 8 op 10 zeer tevreden is en Regis Consult zal aanbevelen bij werkzoekenden met een gelijkaardige specialiteit. 93% gaf het bedrijf een score hoger dan 7 op 10.

Reden voor die goede quotering door de jobzoekers is o.a. de goede ligging van de kantoren in Antwerpen (99%) en Zwijnaarde (100%) en de kwaliteit van de gesprekken. Zo krijgen sollicitanten genoeg tijd om zichzelf voor te stellen (96%), zijn de interessante vacatures voldoende toegelicht (76%) en is de jobconsultant telefonisch goed bereikbaar (76%).

Wie online via de website solliciteerde, vindt dat snel (88%) en makkelijk (88%). Slechts een minderheid vindt het online solliciteren omslachtig (14%).

De jobs op de website van Regis Consult werden in 2015 bekeken door bijna 15500 werkzoekenden. Bijna 2000 daarvan solliciteerden via een vacature op de website.

Publicatiedatum: 18 januari 2016