Interbuild haalt nieuw project in stationsgebied van Brugge binnen - Regis Consult

Interbuild haalt nieuw project in stationsgebied van Brugge binnen

Interbuild, de Belgische dochtermaatschappij van de Koninklijke BAM Groep, wordt beloond voor haar werk in de Brugse stationsbuurt. Het bedrijf is namelijk gevraagd voor de realisatie van een multifunctioneel complex van kantoren, appartementen en parking in het Brugse stationsgebied. Het project is goed voor 27 miljoen euro.

Het project omvat de bouw van 6000 vierkante meter kantoren waar Proximus zich zal vestigen, een hotel met 111 kamers, 48 appartementen en een privé- en publieke parking van 7000 vierkante meter. De maatschappij actief in Vlaanderen en Brussel voor utiliteits-, bouw- en appartementenprojecten realiseert momenteel voor dezelfde opdrachtgever, Group GL, op dezelfde locatie andere kantoren, appartementen en de inrichting van een plein. Het nieuwe project zal dankzij de nodige wegen- en buitenaanleg aansluiten op de bouw die al gerealiseerd is.

Het bouwteam van Interbuild zal onmiddellijk starten en de oplevering van het project zal verwacht worden in begin 2018.

Het multifunctionele project bestaat uit de gebouwen met de ingekleurde groene daken. Links zijn de gebouwen in het Brugse stationsgebied die al in uitvoering zijn.

Publicatiedatum: 6 oktober 2016