Regis Consult lanceert haar nieuwe Responsive Careersite! - Regis Consult

Regis Consult lanceert haar nieuwe Responsive Careersite!

In een snel evoluerende markt is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste technologieën en in te spelen op de behoefte van de sollicitant. We besloten dan ook om onze website opnieuw te ontwikkelen zowel grafisch als functioneel.

Visueel hebben we vooral ingespeeld op de herkenbaarheid endit door onze Consultants af te beelden in hun omgeving die herkenbaar is voor onze kandidaten zodat ze zich onmiddellijk thuis voelen.

Technisch hebben we vooral gewerkt aan de integratie metonze database waardoor kandidaten die reeds gekend zijn en wensen te solliciterenmakkelijk hun eigen profiel kunnen beheren. Kandidaten kunnen nog makkelijkerzoeken naar de juiste job en vanuit onze diverse expertise pagina’s tonen we hunrelevante content op vlak van jobs en nieuwsberichten. Omdat het aantalsollicitanten dat mobiel op zoek gaat naar een nieuwe job steeds meer aandeel wint, hebben we een integratie voorzien met LinkedIn zodat kandidaten ook met hun LinkedInprofiel kunnen solliciteren.

Uiteraard is de nieuwe site volledig responsive gebouwdzodat ongeacht welk medium of browser u gebruikt u steeds de meest optimale schermopbouwen navigatiefuncties krijgt.

Kijk snel enontdek meer dan 100 openstaande vacatures !

Wens je meer info of heb je een vraag? Contacteer ons viaonze contactpagina

Publicatiedatum: 14 juli 2014