Regis Consult sponsors an athlete on the Special Olympics - Regis Consult

Regis Consult sponsors an athlete on the Special Olympics

Van 13 tot 20 september 2014 ontvangt België 2000 atleten met een verstandelijke beperking uit 58 Europese en EUR Aziatische landen om deel te nemen aan de special Olympics Europese Zomerspelen (SO2014).

Voor het grootse sportevenement van 2014 (in België) treed de provincie en de stad Antwerpen op als gastlocatie voor deze spelen. Na bijna 100 jaar keert de Olympische vlam dus terug naar Antwerpen…

SO2014 is een hartverwarmend event waarvoor heel wat landgenoten hun steentje bijdragen als vrijwilliger want uiteraard zijn er een hele hoop helpende handen nodig om alles in goede banen te leiden.

Wij mogen dan ook terecht trots zijn op al deze fantastische mensen!

De hoofdpersonages in dit verhaal zijn uiteraard de Special Olymipcs atleten zelf. Voor alle atleten werd in de afgelopen maanden, via verschillende kanalen, een warme oproep gedaan om sponsors te vinden.

Met succes, want ook Regis Consult voelde zich onmiddellijk geroepen om als sponsor een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij.

Matija Frkin, een 24 jarige Kroatische voetbalspeler mag dan ook op onze steun rekenen in de vorm van sponsoring en uiteraard kunnen alle andere atleten ook op onze supporterende stem rekenen!

Wij wensen alle atleten en in het bijzonder Matija veel succes op de komende spelen!


Publicatiedatum: 11 september 2014