Consultant Tony: “Waarom werken voor Regis Consult een aanrader is.” - Regis Consult

Consultant Tony: “Waarom werken voor Regis Consult een aanrader is.”


Het gras is niet altijd groener aan de andere kant. Dat bewijst onze consultant Tony. Hij werkte in het verleden al voor Regis Consult, is dan even weggeweest en straalt vandaag als hij weer bij ons binnenstapt. Hij vertelt met veel plezier hoe gelukkig hij is met zijn nieuw project en de aanpak van onze recruiters.

“De opdrachten zijn altijd op mijn lijf geschreven!”


Projecten als consultant

Tony werkt vast bij Regis Consult als consultant. Vanuit deze positie doet hij projecten bij klanten. Hij startte deze week opnieuw bij ons als Software DCS Engineer en laat weten dat dit echt een job is die hij graag wil doen, binnen zijn eigen discipline. “De opdrachten zijn altijd op mijn lijf geschreven!”, vertelt Tony enthousiast. “Elk project dat ik via Regis Consult gedaan heb is inhoudelijk een beetje anders, maar het zijn keer op keer projecten die ik graag doe en die bij mij passen. Ik heb altijd jobs gehad met een leuke sfeer en fijne collega’s.”

Bij andere bedrijven viel het voor Tony vaak tegen. Hij kreeg projecten aangeboden die eigenlijk niet bij hem pasten en waar hij niet de juiste ervaring voor had. “Gedurende 5 maanden heb ik geen goed, concreet voorstel gekregen. Tot ik weer bij jullie aanklopte. Ik kreeg een 9-tal verschillende projecten voorgesteld die me allemaal interesseerden. Bij jullie gaat het op dat vlak veel sneller”, zegt Tony tevreden. “Een groot pluspunt is ook dat als een bepaalde opdracht tegen het einde komt, jullie zeer vlug een nieuwe opportuniteit voor me hebben die weer op mijn lijf geschreven staat.”

“Jullie recruiters schieten altijd recht in de roos.”


Regis Consult recruiters

“De recruiters bij Regis Consult hebben een belangrijke rol, ze moeten een goede match maken tussen opdrachtgever en kandidaat en dat doen ze heel goed! Ze begrijpen wat de opdrachtgever wil qua karakteristieken, specialisaties, inhoud enz. Ze hebben de capaciteiten om goed te matchen. Dat viel bij andere bedrijven tegen. Ze plaatsten me op projecten die niet bij mij pasten en die me veel minder interesseerden. Terwijl deze bedrijven groter zijn en meer recruiters hebben”, vertelt Tony. “Jullie mensen kennen de job goed en weten hoe ze de vacature moeten invullen. Ze schieten altijd recht in de roos en maken een perfecte match voor mij. De communicatie is constant goed. Ergens anders is het vaak veel bla bla en hebben ze interessante plannen voor mij terwijl ik er daarna niets meer van hoor.”

Om af te sluiten wil Tony nog graag 1 ding zeggen: “Jullie zijn correct op alle vlak en dat apprecieer ik!”

Bedankt voor het interview, Tony en veel plezier met je nieuw project! Wij zijn blij om te horen dat onze kandidaten het eens zijn met onze slogan ‘Matching Expectations’.
Publicatiedatum: 22 november 2018