Een blik achter de schermen bij Plastic Omnium - Regis Consult

Een blik achter de schermen bij Plastic Omnium


Vorige week kregen we een rondleiding bij de wereldwijd erkende toptoeleverancier voor de automobielsector Plastic Omnium in Herentals. Wat een werkbezoek was, voelde al snel als een interessante en leerrijke namiddag in een bedrijf met fijne mensen. We nemen je graag even mee in de wereld van Plastic Omnium.

Productie

Plastic Omnium is gespecialiseerd in het maken van brandstoftanks en dieselontvuilingssystemen. Dit gebeurt door middel van 2 speciale technieken: spuitgieten en blaasextrusie. De productie wordt telkens voor een specifiek automodel opgezet en later weer aangepast voor een nieuw model.

Toekomstgerichtheid en technologie

Doordat de productielijnen specifiek per automodel opgezet worden en regelmatig veranderen, wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Aan de basis van deze constante technologische vooruitgang ligt een R&D mindset. Onderzoek en ontwikkeling zorgt niet enkel voor nieuwe technologie maar ook voor duurzaam ondernemen en produceren met oog op alternatieve energie. De medewerkers werken in een dynamische omgeving en je merkt dat de onderneming de laatste tijd sterk gegroeid is. Het werd al snel duidelijk dat Plastic Omnium een grote focus heeft op kwaliteit in combinatie met vooruitgang, groei en duurzaamheid.
Voor ons was het dus een zeer aangename kennismaking. Wil jij ook kennismaken met Plastic Omnium? Bekijk dan zeker onderstaande vacatures bij deze innovatieve, dynamische onderneming.

Vacature Technische lijnverantwoordelijke
Vacature Matrijstechnieker 
Vacature Quality Engineer/Continuous Improvement 
Vacature Project Ingenieur Elektromechanica
Vacature Onderhoudstechnieker


Publicatiedatum: 18 oktober 2018