Regis Consult opent in jubileumjaar derde kantoor in Geel - Regis Consult

Regis Consult opent in jubileumjaar derde kantoor in Geel

Om klanten en sollicitanten uit de regio Kempen en Limburg nog beter te kunnen ondersteunen, opent Regis Consult een derde vestiging in Vlaanderen. De regio Kempen is doelbewust gekozen om tegemoet te komen aan het stijgende mobiliteitsprobleem en zo voor een uitvalsbasis dichter bij de sollicitanten en klanten te zorgen.

Aangezien we ons bewust zijn van een steeds groeiend fileprobleem, vroegen we aan de sollicitanten zelf waar ze graag een extra kantoor van Regis Consult zouden zien openen. 18% gaf aan de regio Hasselt en Kempen een goed bereikbare locatie te vinden, waarvan de helft ook specifiek voor de Kempen koos.

“We zijn een rekruteringspartner voor bedrijven voornamelijk actief in de bouw, industrie en productie. Onze klanten vertrouwen ons met de eerste selectie van kandidaten, dus dat betekent ook dat sollicitanten een eerste gesprek met een van onze recruiters voeren.”, kadert Managing Director Koen De Clerck. “Vaak is een sollicitant nog aan het werk bij een andere werkgever en is het moeilijk om zich te verplaatsen. Om dichter bij onze sollicitanten en klanten te zijn, hebben we gekozen om een extra vestiging te openen in Geel dat vlot bereikbaar is vanuit de Kempen en Limburg.”

Het nieuwe kantoor is een co-working office, gelegen vlakbij de Westelijke Ring en Thomas More Geel. Regis Consult zal een eigen kantoor hebben en kan gebruik maken van de talrijke vergaderruimtes. Vanaf 1 december kunnen sollicitanten en werkgevers daar terecht voor een geslaagde match tussen jobs en professionals.

10-jarig jubileum

De opening van het derde kantoor symboliseert tevens de mooie groei die we de voorbije tien jaar hebben doorgemaakt. Van een klein team met enkele trouwe projectmedewerkers naar een team van 14 collega’s en een 60-tal projectmedewerkers. Vijf jaar geleden verhuisde het kantoor Antwerpen naar de huidige locatie, daarna kwam het extra kantoor in Gent en nu is de uitbreiding naar Geel een logisch gevolg.

Drie Business Units

Door de uitbreiding naar het kantoor in Geel heeft Regis Consult ook drie business units in het leven geroepen volgens de drie grootste expertises: Bouw & Infrastructuur, Industrie & Energie en Productie & Onderhoud. Zo behouden klanten en sollicitanten een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.

Praktische informatie over Regis Consult Geel

Kleinhoefstraat 5

2440 Geel

Publicatiedatum: 3 november 2017