U bent ingelogd - Regis Consult

Intern nieuws


Volg jij ons al op sociale media? 

Op onze sociale media houden we onze volgers op de hoogte van het reilen en zeilen op onze kantoren in Antwerpen en Gent, plaatsen we belangrijke en/of dringende vacatures en blijf je op de hoogte van alles wat er in de technische sectoren gebeurt.

Volg ons op Facebook, LinkedInTwitter en Instagram


ZOEK MEE NAAR DE IDEALE KANDIDAAT EN ONTVANG EEN BONUS!

Op dit moment hebben we meer dan 150 vacatures op onze website. Zoeken jullie mee?

Sinds de oprichting in 2007, kende Regis Consult jaar na jaar een sterke groei. De laatste maanden gaat het snel bij ons, met veel nieuwe vacatures en nieuwe klanten. Daarom doen we graag beroep op jullie marktkennis. Ongetwijfeld kennen jullie heel wat competente technische experts die perfect in ons Regis-team zouden passen.

Heb je onlangs aan de toog gehangen met een ingenieur? Of zat je op school in de klas met een huidige projectleider? Of is de achterneef van jouw stieftante een aankoper? Laat het ons weten!

Voor elke persoon die je aanprijst en die kan starten, ontvang je een bonus van €350 bruto. Wanneer die persoon én jijzelf na 6 maanden nog in dienst zijn, krijg je er nog €500 bruto bovenop! Wie per jaar meer dan 5 nieuwe starters aanbrengt, maakt kans op een CITYTRIP naar BARCELONA! Mooi toch?

Een overzicht van al onze actuele vacatures kan je terug vinden op onze website.

Hoe ontvang je die bonus? Heel eenvoudig! Stuur ons het curriculum vitae van je vriend, collega of kennis door met vermelding “referral” naar jobs@regisconsult.be. Alleen op die manier kunnen wij registreren dat jij recht hebt op een bonus wanneer jouw kandidaat kan starten!