Referenties & Praktijkcases - Regis Consult

Referenties & Praktijkcases

Laat je inspireren door enkele succesverhalen van onze trouwe partners!
Annick Cambier - HR Manager (Promat International)
"Regis Consult is onze vaste partner voor het invullen van onze ingenieurs-vacatures. Zij zijn een betrouwbare en eerlijke partner. Zij analyseren elke vacature grondig zodat zij de juiste kandidaten in een realistische en soms zelfs snelle tijdsspanne aan ons voorstellen. Hun consultants reageren adequaat op onze vragen en houden ons tijdens een selectieprocedure perfect op de hoogte van de vorderingen."
An Vermeren - HR Officer (Keppel Seghers)"Het is altijd een plezier om beroep te doen op Regis Consult. Ik heb een hele toffe contactpersoon en een uitstekende recruitment service!"
Jan Glazemaekers - Finance & HR Director Benelux CEE and Russia (Zumtobel Group)
"Regis Consult gaf ons een professionele ondersteuning bij de rekrutering van een technisch-commerciële binnendienst. De voorgestelde kandidaten waren allen van topniveau. Ze schatten zeer goed in welke kandidaten zouden passen binnen onze organisatie. In alle fases van het selectieproces speelden zij bijzonder kort op de bal."
Roel Van Steenvoort - Capex Portfolio Manager (Vopak)

"Voor de ondersteuning in de uitvoering van het Terminal masterplan op onze Vopak Terminal ACS in Antwerpen hebben we succesvol beroep kunnen doen op Regis Consult om de nodige functie te kunnen invullen en een brede organisatie op te zetten."

Katia Van Bel - Manager Talent Acquisition Europe & Africa (Johnson Controls)
"Working with Regis Consult means partnership. Regis shows the proactive approach we expect from partners, engages in the process with us, follows up closely, listens actively and brings good candidates forward, based on a strong understanding of the needs. Clearly Regis Consult has a solid network in the market allowing for quick and qualitative delivery."