Onze Expertises - Regis Consult
cover
Werken vanuit onze expertises .... dat is onze sterkte en daar maken wij het verschil.
Regis Consult - Matching Expectations

Expertises van Regis Consult

Regis Consult werkt samen met bedrijven uit verschillende sectoren zoals de (petro)chemie, de metaalindustrie, de automotivesector, de voedingsindustrie, de verpakkingsindustrie, de farmaceutische industrie, de bouwsector en de machinebouw.

Binnen die sectoren heeft Regis Consult contacten met verschillende partijen zoals de bouwheer, het studiebureau, de productiebedrijven, de installateurs en de contractor.

De technische experts uit ons netwerk zijn professionals met een hogere opleiding (bachelor of master). We hebben goede contacten met zowel tekenaars/ontwerpers, project ingenieurs, projectmanagers als managementprofielen. Een gedetailleerd overzicht van onze vacatures vind je op onze jobpagina. Je kan ook steeds contact met ons opnemen.

Bouw & Infrastructuur
De activiteiten van onze klanten binnen de afdeling Bouw & Infrastructuur bevinden zich binnen diverse branches: gaande van (grotere) aannemers en industriële installatiebedrijven, tot projectontwikkelaars, bouwheren en studiebureaus.
Industrie & Energie
Aan de basis van een uitdagend project staat het technisch ontwerp en de technische uitwerking. Onder Industrie & Energie verstaan we dan ook die functies die zich richten op het basic en/of detailed design, tekenwerk,  calculatie en (project)engineering van allerhande projecten en totaaloplossingen.
Productie & Onderhoud
Om de productie van onze klanten op volle toeren te kunnen laten draaien, is Regis Consult voortdurend op zoek naar technische specialisten (technicians, supervisors, engineers en managers) voor organisaties actief in een productieomgeving.
IT & Telecom
De activiteiten van onze klanten binnen de afdeling IT & Telecom richten zich op diverse sectoren binnen de bouw, productie en grote procesindustrie.