Industrie & Energie - Regis Consult
cover

Industrie & Energie

Regis Consult heeft ruime ervaring in de industrie. We zoeken naar uitdagende jobs en goede kandidaten voor specifieke tijdgebonden projecten zoals de bouw van installaties, shutdowns en turnarounds. Maar ook voor permanente jobs zoeken we experts in elektrotechniek, calculatie, HVAC, ontwerp en energie. 

In onze expertise 'Industrie & Energie' vind je vooral vacatures terug die aan de basis van een uitdagend project liggen, namelijk het technisch ontwerp en de uitwerking. Ben je dus gedreven in het basic en/of detailed design, het tekenwerk, calculatie en het algemene projectwerk in de (petro)chemie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Zowel studiekantoren als eindklant
Regis Consult werkt zowel voor studiekantoren die zich specialiseren in engineering voor één of meerdere sectoren, als rechtstreeks voor de eindklant. Op die manier vind je via Regis Consult de weg naar diverse sectoren en organisaties waarin je een belangrijke rol kan spelen in de eerste stappen van het project. Werk je dus liever in functie van bepaalde projecten bij een eindklant? Of werk je liever gelijktijdig aan meerdere projecten binnen verschillende sectoren? Als technische specialist heb je een ruime keuze die in het verlengde ligt van je ambities!