Ons Team - Regis Consult

Ons Team

Het interne team van Regis Consult stelt dagelijks alles in het werk om onze klanten, medewerkers en kandidaten professioneel verder te helpen. Zij beschikken allen over een uitgebreide ervaring en sectorkennis. Drie dingen hebben ze gemeen: enthousiasme, drive en doorzettingsvermogen.

Management

Koen De Clerck - Managing Director

koen@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 10 50

LinkedIN

"Ik zweer bij een no-nonsenseaanpak. Ik ben zelf technisch geschoold en door mijn ervaring als technisch consultant en nu zaakvoerder heb ik beide kanten van de tafel gezien. Ik weet als geen ander de vertaalslag te maken naar zowel kandidaten als klanten. Ik plaats mij perfect in de schoenen van beiden. Kortom, ik weet wat u nodig heeft!"

Interesses: Culinair: zowel actief koken als uit eten gaan - Reizen/Cultuur - Muziek - Netwerken - HR

Back Office

Joyce Van Elsacker - Payroll & Administration Coordinator

joyce@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 10 53

LinkedIN

"Communicatie en opvolging zijn van groot belang bij Regis Consult. Ik ben dan ook de schakel tussen onze consultants, potentiële kandidaten en klanten, en ondersteun mijn collega's zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken."

Interesses: Reizen - Culinair plezier (van zelf koken tot uit eten) - Creatieve projecten - Boekenwurm

Lynn Blockhuysen - Administration Officer

lynn@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 10 52

LinkedIN

"Als Administration Officer ben ik het aanspreekpunt voor de algemene administratie bij Regis Consult. De collega’s elke dag ondersteunen zodat zij zich op hun belangrijkste taken kunnen concentreren. Dat is mijn doel!"

Interesses: Afspreken met vrienden - Shoppen – Groepslessen in de fitness

Sales & Recruitment Team

Jasmina Van Elsacker - Sales & Development Manager

jasmina@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 10 55

LinkedIN

"De juiste match tussen kandidaten en klanten, daar doe ik het voor! Het geeft telkens opnieuw een goed gevoel mensen te kunnen helpen in hun zoektocht."

Interesses: Reizen - Koken - Lekker bijpraten met vriendinnen - Shoppen

Kawtar Sadik - HR Business Partner

kawtar@regisconsult.be

Tel: +32 14 70 18 91

LinkedIN

"Als HR Business Partner ben ik verantwoordelijk voor HR-processen zoals het ontwikkelen, realiseren en opvolgen van het HR-beleid van Regis Consult, met focus op integriteit en open communicatie. Hierbij staan people management en change management centraal voor mij. Ik mag ook met trots zeggen dat ik het aanspreekpunt ben voor onze partners binnen Civil en Structural"

Interesses: Reizen/Cultuur - Culinair genieten - HR - People management

Sara Oerlemans - Sales Consultant

sara@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 33 66

LinkedIN

"Gebeten door Recruitment wil ik telkens opnieuw snel en op maat schakelen tussen kandidaat en klant. Dit doel nastreven binnen een tof team met positieve vibes vormen voor mij een boost!"

Interesses: Joggen - Padel - Familie & Vrienden - Skiën - Gezellig tafelen

Cynthia Mandaglio – Recruitment Consultant

cynthia@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 33 60

LinkedIN

"Als Recruitment Consultant haal ik energie uit de sociale contacten met zowel kandidaten als partners van Regis Consult. Deze sociale contacten vormen dan ook de basis van mijn passie voor de rekruteringswereld. Het matchen van kandidaten met de juiste bedrijfscultuur bij onze partners geven mij de nodige energie om me dagelijks in te zetten voor beide partijen."

Interesses: Paardrijden - Fashion - Wanderlust

Farah Kaddouri - Jr. Recruitment Consultant

farah@regisconsult.be

Tel: +32 3 355 33 63

LinkedIN

"Ik sta klaar om jouw toekomstige matchmaker te zijn. Als recruitment consultant koester ik een passie voor het creëren van ideale verbindingen tussen getalenteerde kandidaten en onze partners. Met mijn scherpe talentdetectie en enthousiasme voor het samenstellen van succesvolle teams, begeleid ik mensen graag bij het realiseren van hun droombaan. Laten we samen jouw professionele pad verkennen en streven naar de perfecte match!"

Interesses: Sporten - Fashion - Waardevolle momenten delen met familie en vrienden