Voor Opdrachtgevers - Regis Consult
cover
Matching Expectations
Voor opdrachtgevers met nood aan technische specialisten

Voor Opdrachtgevers

Zoek je een technisch specialist voor een project van bepaalde duur of heb je een interne vacature? Wij gaan op zoek naar de juiste match voor je organisatie. Onze consultants gaan steeds voor persoonlijk contact met kandidaten om zo een eerste screening te maken. Heb je interesse in onze diensten? Bel ons op +32 (0)3 355 10 50.

Project Staffing
Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om extra medewerkers op projectbasis in te zetten, voor een bepaalde duur, een bepaalde taak of met een specifieke expertise. Project Staffing is daarvoor de beste oplossing.
Permanent Staffing
Je hebt een interne rekruteringsdienst maar je wil de voorselectie van geschikte kandidaten uitbesteden? Of je zoekt een partner die het volledige rekruteringsproces kan overnemen? In beide gevallen ben je bij Regis Consult in goede handen.
Assessment
Human Capital is de basis van je bedrijfswerking. Een betrouwbaar en valide beeld hebben van de vaardigheden van je (toekomstige) medewerkers is dan ook van cruciaal belang. Daarom biedt Regis Consult je een assessment op maat aan.
Onze sterktes
Regis Consult combineert kennis en een uitgebreid netwerk van technische experts met de gedrevenheid om je bedrijf te leren kennen. Als partner geven onze consultants je een uitstekende ondersteuning tijdens het volledige aanwervings- en doorgroeiproces van een medewerker.