Regis Consult Gent verhuist naar Lochristi - Regis Consult

Regis Consult Gent verhuist naar Lochristi

Vanaf 1 maart kiest Regis Consult voor business center Idola in Lochristi als nieuwe uitvalsbasis. Die keuze kwam er onder andere om een betere bereikbaarheid te bieden aan sollicitanten. Bovendien beschikt Idola over alle moderne werkinstrumenten en een goede zichtbaarheid langs de drukke Antwerpse Steenweg.

Business Center Idola heeft een erg persoonlijke aanpak, wat volledig in lijn ligt met de waarden die Regis Consult uitstraalt. Bovendien wordt er vanuit het business center talrijke initiatieven opgezet om de verankering van de bedrijven in de regio te vergroten. Met de Gentse Zeehaven vlakbij (slechts 10 minuten met de auto) is de nieuwe locatie ook een strategische zet om zich in de regio te versterken.

De ligging van het nieuwe kantoor van Regis Consult in Lochristi is niet alleen gunstig t.o.v. de Gentse Zeehaven, maar ook voor wie van andere uithoeken in Vlaanderen komt. Zo is de rit vanuit het centrum van Gent slechts 15 minuten. Vertrekkende vanuit het Waasland rij je ongeveer 20 à 25 minuten naar Regis Consult Gent.


Nieuw adres Regis Consult Gent:

Antwerpse Steenweg 19

9080 Lochristi

Publicatiedatum: 28 februari 2018